SMS POPUSTI

Posalji SMS. Primi kod i ostvari popuste.

1/4

Ovaj servis je nastao sa ciljem da svakom profilu kupca obezbijedi najjednostavnije ostvarivanje popusta prilikom kupovine.Dovoljno je da pošaljete SMS poruku* sadržine POPUSTI na broj telefona 068 123 000Nakon slanja, primićete povratnu poruku sa vašim jedinstvenim kodom koji možete koristiti prilikom kupovine i ostvariti popust.Ostvarivanje popusta pomoću jedinstvenog koda je moguće ostvariti u objektima naših Klijenata gdje se nalaze tablet uređaji jednostavnim ukucavanjem koda prilikom plaćanja kod fiskalne kase, uz uslove ostvarivanja popusta koje nudi svaki pojedinačni Klijent.Putem ovog servisa ćete takođe primati besplatna obavještenja o ostalim popustima koji se nude i na taj način uštedjeti svoj novac. Za ovu vrstu obavještenja, popuste ostvarujete bez upotrebe vašeg koda.* Poslata SMS poruka se naplaćuje po važećem cjenovniku kod vašeg mobilnog operatora.

PRIJAVA

KOLIKO KOSTA PRIJAVA ZA SERVIS ?

Korisnik prilikom prijave za servis plaća cijenu jedne SMS poruke po važećem cjenovniku kod svog mobilnog operatora.DA LI SE NAPLACUJU DOLAZNE PORUKE ?

Ne. Sve SMS poruke koje korisnik prima su besplatne.

GDJE DA OSTVARIM POPUSTE SA DOBIJENIM KODOM ?


Dobijeni kod putem SMS poruke možete iskoristiti za ostvarivanje popusta u svakom objektu koji se nalazi na spisku naših Klijenata na stranici Lista Klijenata. Ova lista će se redovno ažurirati kako biste mogli da vidite u kojem objektu naših Klijenata možete ostvariti popust, kao i procentualni iznos popusta.

DA LI DOBIJENI KOD MOGU ISKORISTITI SAMO JEDNOM U TOKU MJESECA ?

Ne. Kod koji primite putem SMS poruke možete koristiti neograničen broj puta u toku jednog mjeseca u svim objektima na spisku naših Klijenata i na taj način ostvariti popust na artikle koje kupujete, uz uslove ostvarivanja popusta koji nudi svaki pojedinačni Klijent.

 

DA LI SVAKOG MJESECA MORAM DA SALJEM SMS ZA PRIJAVU  ?

Ne. Dovoljno je da pošaljete SMS poruku za prijavu samo jednom, nakon čega ćete na početku svakog mjeseca dobijati SMS poruku sa novim kodom za tekući mjesec. Kao što je već objašnjeno, jedinstveni kod možete koristiti neograničen broj puta u toku jednog mjeseca u svim objektima naših Klijenata.

PRIMIO SAM PORUKU ZA POPUST U OBJEKTU KOJEG NEMA NA LISTI POPUSTA ?Putem ovog servisa ćete takodje primati besplatna obavještenja o ostalim popustima koji se nude i na taj način uštedjeti svoj novac. Za ovu vrstu obavještenja, popuste možete ostvariti u tom objektu i bez upotrebe vašeg koda. Nemojte brisati primljenu SMS poruku ukoliko je naglašeno da sačuvate poruku prilikom kupovine.

DA LI SE POPUST MOZE OSTVARITI I NA VEC SNIZENE ARTIKLE ?


Svaki naš Klijent ima uslove za ostvarivanje popusta u svojim objektima. Detaljni uslovi za ostvarivanje popusta se nalaze na stranici Lista Klijenata.IZBRISAO SAM PORUKU SA KODOM, KAKO DA OPET DOBIJEM SVOJ KOD ?

​​

Ukoliko ste slučajno izbrisali sms sa svojim kodom, dovoljno je da opet pošaljete sms sadržine POPUSTI na broj telefona 068 123 000 i primićete svoj kod za ostvarivanje popusta. Prilikom ponovnog slanja SMS poruke, plaćate cijenu jedne SMS poruke po važećem cjenovniku kod vašeg mobilnog operatora.

 

 

KAKO MOGU DA SE ODJAVIM SA SERVISA ?


Odjava je vrlo jednostavna. Dovoljno je da pošaljete sms poruku sadržine ODJAVA POPUSTI na broj telefona 068 123 000. Nakon uspješne odjave više nećete imati mogućnost kupovine na popustima i nećete primati informacije o popustima. Prilikom slanja SMS poruke, plaćate cijenu jedne SMS poruke po važećem cjenovniku kod vašeg mobilnog operatora.

DA LI NESTO GUBIM ODJAVOM SA SERVISA ?

Nakon odjave sa servisa nećete više primati informacije o popustima i nećete biti u prilici da koristite vaš kod za popuste.