KLIJENTI

KLIJENTI

 

Poruka.me servis sarađuje sa velikim brojem renomiranih firmi u Crnoj Gori koji su prepoznali naš kvalitet i pružili nam mogućnost da im pomognemo u informisanju kupaca o popustima i akcijama koje nude.

PRIDRUŽITE NAM SE I VIOvakav vid marketinga pokazao se kao veoma uspješan kod naših klijenata jer se u paleti naših usluga (sms obavještenja, sms kod za kupovinu na popust, bulk sms, reklama na tabletima) kupac brzo i efikasno informiše o ponudi koja se nudi i ostvaruje popust na najjednostavniji način.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

MI NUDIMO

SMS POPUSTI

Oglasite ponudu vaše firme grupi od preko 29.000 platežno sposobnih korisnika u Crnoj Gori! Trenutno najefikasniji vid marketinga koji nudi garanciju da će 90% poslatih SMS poruka biti pročitano.

REKLAMA NA TABLETIMA

Postavite video reklamu kompanije na našim tabletima u HD rezoluciji, koji se nalaze u luksuznim i najprometnijim objektima u Crnoj Gori. Novi i jedinstveni marketing koji garantuje prepoznatljivost vaše firme. Broj reklama je ograničen.

BULK SMS

REKLAMA NA TABLETIMA

Na tablet uređajima koji su postavljeni u objektima koji nude uslugu kupovine na popustima možete se oglašavati sa video reklamom vaše firme u HD rezoluciji. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija.

Ukoliko želite da svoje kupce obavještavate putem SMS poruka o svojim proizvodima i uslugama, možete preko našeg servisa napraviti svoju SMS grupu i jeftino i jednostavno slati poruke svojim kupcima.

PARTNERI

SPORT VISION

Poznat po velikom asortimanu sportske opreme u preko 15 objekata širom Crne Gore

LEGEND

Jedinstvo svih podkolekcija čini potpun koncept namjenjen modernoj ženi i muškarcu

UNO

U prodavnicama obuće UNO možete naći veliki izbor prepoznatljivih brendova